tuinplanten webshp

Let op!

Wegens drukte kunnen bestellingen via de webshop niet altijd binnen de aangegeven levertijd worden afgeleverd.

Wij hebben al een groot assortiment tuinplanten in ons tuincentrum staan, maar nu is ons assortiment nog verder uitgebreid met behulp van een webshop speciaal voor tuinplanten. Zo kunnen wij nog meer planten aanbieden naast de voorraad in ons tuincentrum.

Ga naar onze uitgebreide tuin planten webshop

planten webshop tuin

Wij bieden een ruim assortiment tuinplanten tegen een aantrekkelijke prijs en de juiste service.

Mocht u advies nodig hebben of staat er niet tussen wat u zoekt. Neemt u dan contact op met ons via ons contactformulier of mail met [email protected], wij zullen hier binnen maximaal 3 dagen op reageren.

Bestellen:

U kunt als u de webshop binnenkomt aan de bovenzijde kiezen op productgroep (bomen, heesters, graszoden, bemesting, enz.) of op Latijnse/Nederlandse naam zoeken (al dan niet met afkorting), bijvoorbeeld   Al mol is Alchemilla mollis (vrouwenmantel) en de gewenste hoeveelheid ingeven.  U kunt vervolgens op het tabblad winkelwagen rechts bovenaan klikken om de reeds geselecteerde planten te bekijken.

Per soort krijgt u naast een afbeelding ook de bloemkleur, bloeitijd, (uiteindelijke) hoogte, standplaats, groeivorm, toepassing en grondsoort te zien.

Levering:

U kunt uw voorkeur aangeven bij het bevestigen van uw bestelling.

Het is mogelijk om uw bestelling te laten bezorgen. Wij zullen onze producten, mits voorradig, altijd binnen één week bij u te bezorgen.  Bezorgen is vanaf €100,- in de gemeente Hoogeveen gratis. Bezorgen buiten de gemeente Hoogeveen bezorgen is mogelijk in overleg hier rekenen wij bezorgkosten voor de hoogte hiervan is afhankelijk van  de afstand en het aantal te leveren planten .

 

Levertijd:

Na bestellen staat uw beplanting gewoonlijk na circa 1 week klaar of wordt het geleverd. Let op! In het voorjaar wijkt de levertijd soms af doordat het erg druk is. Houd rekening met gemiddeld 10 werkdagen levertijd.

(Staffel)korting:

Heeft u grotere aantallen nodig van bepaalde soorten of heeft u een grote plantlijst,  dan kunt u geheel vrijblijvend een prijsopgave bij ons aanvragen, voor een scherpere prijsaanbieding.

Garantie:

Onze aanslaggarantie is van toepassing wanneer:

  1. U zelf aanplant en verzorgt: Als de beplanting aantoonbaar op de juiste wijze geplant verzorgt! U dient de beplanting voldoende water  te geven. De bewijslast van de goede wijze van aanplanten en verzorgen ligt bij de klant.
  2. Er geen kortingen zijn verwerkt in de offerte.

Indien u  melding (mail, foto en lever-bon) maakt van het niet uitlopen heeft u recht op een nieuwe plant mits voorradig of een vergelijkbaar alternatief met dezelfde waarde, welke in het volgende plantseizoen (najaar) afgehaald kan worden op ons tuincentrum.

Het recht op garantie vervalt bij: vorstschade, droogteschade, aantastingen door schimmels, ziekten, plaagdieren, vandalisme en natuurrampen. Het onjuist toepassen van de bomen en planten. Alle overige omstandigheden en/of factoren welke buiten onze invloedsfeer vallen.  Bomen en planten met blote wortel zijn doorgaans minder vaak verplant en kwalitatief minder dan de duurdere maar beter gewortelde kluitplanten. Op bomen/planten met blote wortel geven wij geen garantie wegens hun kwetsbaarheid.