Diepgroen gazon in de zomer

Waarom zou je het gazon bemesten in de zomer. Het ziet er nu toch nog oke uit? Dat lijkt wellicht zo, maar onder de oppervlakte ziet het er heel anders uit.

De grasplanten hebben heel veel voeding onttrokken in het voorjaar om te groeien. De voedingsvoorraad die je in het voorjaar hebt toegepast begint uitgeput te raken. En juist nu hebben de planten extra voeding nodig want in de zomer krijgen ze het zwaar. Voor ons is de zomer geniete, maar de grasplanten krijgen heel wat te versuren. Warme, zomerse zonnige dagen, droge periodes, spelende kinderen en ravottende huisdieren of een tuinfeestje.

DCM gazonmeststof

Met DCM gazonmeststof is het gazon hiertegen bestand. En jij kan direct pronken bij je vrienden en familie met een prachtig diepgroen gazon. En dat ook nog eens zonder extra onderhoud. Deze gazonvoeding is namelijk zo samengesteld dat je een diepgroen gazon krijgt maar je niet extra hoeft te maaien.

Nog meer voordelen:

  • Deze organische gazonvoeding is helemaal veilig voor kinderen en huisdieren
  • er is met DCM gazonmeststof¬†geen verbrandingsgevaar
  • Dankzij de samenstelling van meer dan 15 organische grondstoffen wordt de juiste voeding gelijkmatig aan de grasplanten afgegeven en voor je groeispurten en ongelijkmatige groei